dub píše:Ahoj, ještě bych chtěl dodat jednu zkušenost. Nevím co máš za rádio, ale z důvodu jednoduchosti a žádných komplikací bych doporučil dokoupit paramixer http://www.hacker-motor-shop.com/e-vend ... 773&p=7773. Je to taková nenápadná věcička, která velice usnadní život. Co ten mixer dělá. Zaprvé zmixuje kanály , tak, že třeba pákou křidélek řídíš obě ruce najednou, jedna jde nahoru druhá dolů a tím vlastně s padákem zatáčíš. A kniplem výškovky stahuješ obě ruce současně a tím padák přibržďuješ. Ale hlavní věc co to dělá, je že ti to posune neutrál serva, který je normálně uprostřed dráhy serva k jedné straně. Tak, že využíváš k řízení celou dráhu serva. Bez paramixu je to pouze polovina a ten pohyb co dělá páka nahoru vlasně nevyužiješ. U toho Free před tuningem , jsem v podstatě dokoupil 2 serva standartní velikosti s tahem alespoň 10 kg. Paramixer (není nutný, ale je to výborná věc), lipolky 3 čl.2200mAh (větší se do sedačky nevejde) a můžeš lítat. Předpokládám, že vysílač, přijímač, nabíječku a nějaký zdroj na letiště máš.
S Krilem se v pohodě domluvíš. Mě sdělil, že je v podstatě od Hackera dovézt cokoliv co mají v katalogu za cenu eura x současný kurz. Jen to Free je nějak levnějšía to je pro nás jedině dobře.
No a je to.
Jinak další dotazy a nebo klábosení bych přesunul do sekce o Free, kterou jsem založil a nebo si založ nové vlákno, abychom v tom nědělali maglajz![]()
![]()
![]()
.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník