Zdar letci. Po provedení několika pokusů byl problém kymácení tříkolky do stran odhalen. Tříkolka se při letu na malý plyn chovala spořádaně, ale jakmile jsem přidal více plynu, tak se začala kymácet do stran. Dělalo mi s doporučenou vrtulí 11/6. Po výměně za menší vrtuli 10/6 se to zlepšilo, ale stále to nebylo ono. Prostě to neletělo tak, jako jsem viděl zde na videích

.Celý problém vyřešila až vrtule 11/4. Tříkolka se v letu zklidnila a plyn je takový gumovější

pro mě příjemnější. Dle mého názoru byl problém v tom, že vrtule o větším stoupání je rychlejší a na jednu otočku urazí teoreticky vzdálenost 6 palců. Jenže tříkolka s padákem je pomalejší a letová rychlost je omezena, tak se ta síla projevovala, tak, že se to celé hrnulo dopředu při současném natáčení tříkolky zleva doprava(takové netlumené kmitání). Po ubrání plynu se to uklidnilo. Po výměnně vrtule za vrtuli s menším stoupáním problém zmizel. A co jsem se divil klesnul i max. proud a to z 50-ti a na 40., což je také příjemné. Počasí se venku zlepšuje, tak už to snad letos bude na létání lepší.