Včera jsem si dal ještě takový den še šicím strojem . Ušil jsem jěště pouzdro na menší pohonný akumulátor a to na 3s 2200mAh, který rovněž budu vozit v sedačce, když budu chtít docílit co nejmenšího zatížení. Tentokrát jsem baterii obalil pouze 5mm miralonem. Předek ve směru letu je však vrsva dvojnásobná.No co kdyby

Celá baterie i s futrálem se v pohodě vejde i do krosny pod Free. No a když už jsem měl ten stroj na stole, tak jsem ušil větší obal na nového Astrala V2. Je pro mě naprosto nepochopitelné proč výrobce dělá obaly na vrchlíky tak malé. Vrchlík se do nich musí skoro našlapat, aby se tam vešel.
A aby toho nebylo málo, tak jsem zjistil, že baterie 4500mAh, kterou dávám do sedačky jako hlavní se docela špatně vyndavá. Laminát na sedačce se ani nehne a pro prsty tam moc místa není, abych mohl baterii při vyndávání podebrat,tak jsem zaběhl do švadlenky zakoupil 5m popruhů šíře 10mm , abych měl do zásoby. Z popruhů jsem na baterii v pouzdře ušil oka která se těsně navléknou na pouzdro a při vynádávání baterie prsty prostrčím v okách popruhů a baterie jde krásně ven.
Fotky jsem nedělal snad příště
Raná se blíží a jak to tak vypadá , tak premiéra letu sedačky proběhne až tam. S Foxem 1,5 barvy černo-červeno-bílé krásně ladí