To video je stare. To byly jeste spatne nastavene ridicky. Zkusil jsem ridicky povolit abych mel jistotu. Zabiraly obe az v polovine drahy. I tak to stale zatacelo doleva a doleva tocil bez problemu a doprava uz skoro vubec. Zkusimnahrat nejake novejsi video, ale z 99% jsem sam, takze se to blbe nataci.
Nevím a co takhle porovnat délku šňůr . Myslím na levé a pravé straně. Měly by být stejne dlouhé. nevím co je to za vrchlík. Ale taky může být vlivem nestejně dlouhých šňůr překroucenej. Je to jen odhad. Video jsem neviděl
Křídla mohou narůst jenom těm, kteří zkoušejí létat
Escaper píše:Delku snur jsem nekontroloval. rozbalim to zitra a zkusim premerit, porovnat.
No a když to bude náhodou stejné, nezbývá než to doladit samostatně. Buďto jednu povolit a nebo druhou přitáhnout. A ohlídat si celkově to nepatrné přibrždění vrchlíku.
"Padák byl vymyšlen jako záchranný prostředek a né věc na blbnutí."
Tak problém je nespíš vyřešen. Délky Šňůr jsou zajímavé. Když k sobě přiložím kroužky u závěsu tak konce na padáku jsou stejně daleko. Ovšem místa, kde se šňůry před vrchlíkem rozdělují nejsou ve stejném místě. Po radě kolegy, který měl tento padák přede mnou a vzpomněl si, že vlastně jeden závěs prodlužoval, jsem prodloužil levý závěs cca o 1,5 cm. Padák začal pro změnu zatáčet doprava. Takže jsem jsem prodloužení zkrátil na cca 1cm. Padák letí bez motoru "asi" rovně a s motorem lehce točí doprava. protože není zabržděný, tak se i délka letu na jedno nabití prodloužila skoro na dvojnásobek.